Zaterdag 19 oktober 2019 | 19:30 uur tot 02:00 uur | Muziekpodium Azotod

Tickets zijn nú te koop voor 15,00 euro exclusief service kosten via Eventbrite.

Zaterdag 19 oktober begint Rock Night Festival met de bluesy Singer Songwriter Rafaël Hekker in het cafe van Azotod. Onder het genot van een drankje komt u zo helemaal in de stemming voor de 4 bands, waaronder 2 headliners, die later op de avond zullen gaan optreden. De bands wisselen elkaar non-stop af op de twee podia die Muziekpodium Azotod rijk is. Met de bar in de buurt hoeft u niks te missen van de geweldige optredens.

Buiten staat de Sheriff Food Truck klaar om u de lekkerste Tex-Mex gerechten te serveren. 

19:30 uur | Deur Open

20:00 uur | Rafaël Hekker in het cafe van Muziekpodium Azotod |

21:00 uur | Revel

Revel is een 60’s & 70’s Blues Rock Coverband met nummer van onder andere Bad Company, Eric Clapton, Jimi Hendrix en vele andere.

21:45 uur | Blue Monday

Blue Monday is een band opgericht eind jaren 80. Er is dus allang geen sprake meer van de zogenaamde Blauwe Maandag. De Bandleden kennen elkaar al jaren, en zo is er een hechte vriendenclub ontstaan. Blue Monday onderscheidt zich van andere bands, doordat ze hun uitdagingen zoeken in muziek die niet door elke willekeurige band gespeeld wordt. Dat resulteert vaak in een behoorlijk gewaagd repertoire.

22:45 uur | Headliner – RAW MEDICINE

Pure Rock & Roll Energy

De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.

“Dacht je dat Rock & Roll dood was? Nee hoor, die is springlevend! Het heet alleen nu anders: Het heet nu RAW MEDICINE”

Raw Medicine speelt dampende rock & roll met passie en power die je ouderwets bij de strot grijpt: just what the doctor ordered!

00:15 uur | Headliner – BINTANGS

De oudste muziekband van Nederland, Bintangs, keert terug naar de basis, de Rhythm and Blues. Met een selectie van nummers uit hun rijke verleden aangevuld met wat nieuw werk zijn de mannen onder leiding van Oer-Bintang en oprichter Frank Kraaijeveld weer een nieuw hoofdstuk begonnen.

“We hebben een selectie gemaakt van platen uit het rijke Bintangs- verleden. Songs die veel succes hadden tijdens live optredens. Die nummers gaan we doen. Het is weer Bintangs zoals de Bintangs moeten klinken. Het speel-plezier moet er af knallen, daar doen we het voor”. Aldus een enthousiaste Frank Kraaijeveld.