De Locatie

Meerndijk 126
De Meern (Utrecht), 3453 HV
Nederland

De locatie

Rock Night Festival zal plaatsvinden in Muziekpodum Azotod. Dit podium bestaat al meer dan 40 jaar. En de jaren dat ze bestaan hebben ze al behoorlijk wat grote namen mogen ontvangen. Herman Brood, De Dijk, Van Dikhout… ze hebben er allemaal opgetreden.

We hebben gekozen voor Muziekpodium Azotod vanwege de gunstige ligging direct aan de A12, de voldoende gratis parkeermogelijkheden én de twee podia in een grote zaal.

Autoroute
Vanuit Amsterdam, Den Bosch en Arnhem: Ga de A12 op richting Den Haag en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen. Vanuit Den Haag: Ga de A12 op richting Utrecht en neem afslag 15 De Meern. Onderaan de afslag linksaf en bij de volgende stoplichten rechtdoor. Je ziet Muziekpodium Azotod nu aan je rechterhand liggen.

Openbaar vervoer
Plan je reis via www.9292ov.nl.

Fiets
Woon je in de buurt? Kom lekker met de fiets naar Azotod. Dat is goedkoop, gezond én we hebben een prettige fietsenstalling.

Pin Only
Ook handig om te weten. In Azotod kun je alleen digitaal betalen. Dat betekent dat je je kaartje aan de deur pint en de consumpties aan de bar alleen met je pinpas kunt betalen. Als je nog oude oranje Azotod munten thuis hebt liggen; geen paniek. Je kunt hier voorlopig ook nog mee betalen. Alles digitaal dus, alleen voor de garderobekluisjes heb je een 2 euromunt nodig.