Hier vindt u het laatste nieuws over het indoor Rock Night Festival. Check regelmatig de website om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


20 Oktober 2019 – Utrecht – Dat was de eerste editie

De eerste editie van Rock Night Festival was een succes! Met geweldige optredens, lekker eten en vooral veel gezelligheid. De foto’s zijn terug te vinden op de facebook pagina.


13 september 2019 – Utrecht – Festivalbandjes

Koop je kaartje in de voorverkoop en ontvang bij binnenkomst een heus festivalbandje van textiel! Zo heb je een leuke tastbare herinnering aan een te gekke avond.


8 juni 2019 – Utrecht – Kaartverkoop gestart!

Tickets voor het leukste nazomerse indoor festival zijn nu verkrijgbaar voor slecht 15 euro via http://bit.ly/TicketsRockNightFestival


1 juni 2019 – Utrecht – De Headliner van Rock Night Festival

De headliner van Rock Night Festival zijn de Bintangs. De oudste nog bestaande rockband van Nederland!


22 mei 2019 – Utrecht – De Food Truck

De Sheriff Food Truck is uitgeroepen tot de nummer 1 Food Truck van Nederland. Met de heerlijkste Tex-Mex gerechten weet je zeker dat je trekt gestild gaat worden!


17 mei 2019 – Utrecht – Tweede band bekend!

De tweede band van Rock Night Festival is coverband Revel. Met nummer van Jimi Hendrix, Eric Clapton, Bad Company, Cream en vele andere zijn zij een 60’s & 70’s blues rock band!


10 mei 2019 – Utrecht – Eerste Headliner bekend!

De eerste headliner van Rock Night Festival zijn de rockers van Raw Medicine! De rijke historie van Raw Medicine’s bandleden omvat o.a. Vitesse, Herman Brood, Wild Romance, Paris Dandies, Louisiana Radio en Mick Taylor.


3 mei 2019 – Utrecht – Save the date!

De datum is dan eindelijk bekend gemaakt: Zaterdag 19 oktober! Zet de datum nu al vast in je agenda. Binnenkort start ook de kaartverkoop.


20 april 2019 – Utrecht – Facebook haalt meer dan 200 likes

De facebook pagina van Rock Night Festival heeft inmiddels al 200 likes mogen ontvangen. De eerste berichten over ons evenement zijn positief! Bedankt voor jullie betrokkenheid!


19 april 2019 – Utrecht – De locatie is bekend!

We kunnen met trots melden dat we Muziekpodium Azotod hebben gekozen als de locatie voor Rock Night Festival. De goede bereikbaarheid, voldoende gratis parkeergelegenheid en de twee podia in een grote zaal hebben daar zeker aan bijgedragen. Binnenkort gaan we ook de datum bekend maken!

9 april 2019 – Utrecht – Facebook haalt meer dan 100 likes

De facebook pagina heeft binnen een paar dagen al meer dan 100 likes mogen ontvangen. We zijn bijzonder trots op dit resultaat!


6 april 2019 – Utrecht – De website is gelanceerd! 

We pakken het indoor Rock Night Festival goed aan. Daar hoort uiteraard een mooie website bij! Regelmatig plaatsen wij updates over dit nieuwe Indoor Festival. Blijf de website checken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!