Een nieuw indoor evenement in nabij Utrecht!
Rock Night Festival is ouderwets rocken op de beste (blues)rock muziek van de toen en nu.
1 avond – 3 podia – 5 Acts – No time between
Het evenement is een initiatief van Arthur Bont (Raw Medicine) en Marcel van der Hoeven (Revel) in samenwerking met Muziekpodium Azotod om net even wat anders te doen dan u gewend bent. In één locatie spelen vier bands op twee podia achter elkaar aan. Met de bar dicht in de buurt hoeft u niets te missen van één van de geweldige optredens van die avond.
We houden u graag op de hoogte via onze Facebook en Website.
Mis dit niet! En geef je hier op voor de Rock Night Festival Nieuwsbrief.

De Organisatie

14370394_1119119624790207_6641225031695636590_n

Marcel van der Hoeven

Organisator, promotor, geluidsman en ook nog gitarist van Revel. De afgelopen jaren heeft Marcel als programmeur en promotor van een muziekpodium zijn passie voor muziek handen en voeten gegeven. Marcel is een echte regelaar met veel creativiteit. Marcel geniet als een evenement een succes is in de ogen van de bezoekers. Mensen verbinden met muziek is wat hij doet.

arthur-bont-4403-2-20190222154829

Arthur Bont

Achter de drums is Arthur een echte rot in het vak. Tegenwoordig drummer van Raw Medicine en heeft in het verleden in menig bekende band gespeeld. Arthur heeft veel getourd met onder ander Mick Taylor. Ook is hij regelmatig te vinden in de studio om op diverse platen de drums in te spelen. Daarnaast is hij ook nog drumleraar. Een ras-muzikant in hart en nieren! Naast het drummen vindt Arthur het ook te gek evenementen te organiseren. Nieuwe ideeën bedenken is zijn ding!

bcbeeae8-fff7-452a-aab6-6a1f3baf99af
Marion Simons
Al jaren is Marion vrijwilliger bij Muziekpodium Azotod. Jaarlijks heeft ze voor onder andere Paazotod sponsoren geworven. Haar ervaring brengt ze nu in bij Rock Night Festival. Sponsoren enthousiasmeren is helemaal haar ding. Net als motorrijden!